Over QuizMiss

BE YOURSELF

Over QuizMiss

“Plezier verbindt!”

 

Een spel quiz is een speelse vorm om verbinding te creëren tussen de deelnemers. Monica Bunnik aka QuizMiss daagt de groep uit om samen te werken en zorgt voor een gezonde portie gezelligheid. De samenwerking op de werkvloer verbetert.
 
Monica werkt al sinds 2007 voor evenementenbureaus als spelbegeleider en quizmaster. In 2014 is zij voor haar zelf begonnen. Monica pakt iedere opdracht vol enthousiasme aan, omdat iedere groep anders is en dus een andere aanpak nodig heeft – het daagt haar uit om een goed aansluitende quiz te maken. Deze uitdaging gaat ze graag aan. Als dan blijkt dat de deelnemers op de avond zichzelf uitdagen en ze ‘even’ uit hun comfort zone stappen en hiervan intens genieten, dan is de missie van QuizMiss geslaagd.

 

Olga Leever, www.deschoneschrijfster.nl : “Monica maakt makkelijk contact, is heel plezierig in de omgang en begrijpt ook dat een spel quiz kort en krachtig moet zijn – anders verliezen mensen hun aandacht. Kortom: een aanrader voor je personeelsfeest of netwerkbijeenkomst!”

 

Vragen?

 

Nieuwsgierig naar de ‘bindmiddelen’ van QuizMiss? Neem contact op.

 

Contactpersoon: Monica Bunnik
Mobiel: 0610692911
Email:Mail@QuizMiss.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.