Lichaamstaal Quiz

Bedrijfsuitje: Lichaamstaal Quiz

 
 

lichaamstaal

93% van communicatie is nonverbaal! Best handig dus om daar wat meer over te weten. Test je kennis en verhoog je EQ door middel van deze lichaamstaal feitjes. Stel je zelf open (ook met je houding!) en creëer meer verbinding met je collega’s. Leer beter communiceren met je lichaam en leg goed contact met je omgeving.
 
 
Wat is ook alweer een open en gesloten houding? Wat gebeurt er fysiek in je lichaam als je een dominante houding aanneemt? En wist je dat er endorfine wordt aangemaakt als je een glimlach opzet?
 
Er worden quizvragen aan jullie voorgelegd en er zijn spellen om de energie hoog te houden. Zo kun je bonuspunten krijgen als je danst op de muziek!
 
Dit uitje is geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje.
 

Programma

Het uitje wordt gehouden in een aparte ruimte van een restaurant. De QuizMiss ontvangt jullie, en zorgt ervoor dat iedereen een drankje krijgt. Nadat iedereen heeft plaats genomen, wordt het spel uitgelegd.
 

Vervolgens worden teamcaptains en yells uitgekozen. Daarna start het spel: er zijn meerdere rondes waarin wordt gespeeld, gezongen en gelachen. Er is ook een pauze en aan het einde van de quiz wordt er met trommelgeroffel een prijs uitgereikt aan de winnaars.

 

Duur:

2 uur

 

Inclusief:

– QuizMiss
– Hoedjes/petten/kleding, etc. voor de teamcaptains
– Prijs voor de winnaars

 

Aantal:

Vanaf 10 personen

 

Extra:

Het kan met lunch of diner geboekt worden.

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je een optie boeken? Neem dan contact op:

 

Mobiel: 0610692911
Email: mail@QuizMiss.nl
 

Reacties zijn uitgeschakeld.