Echte Mannen versus Power Vrouwen Quiz

Echte Mannen versus Power Vrouwen

 
Echte Mannen versus Power VrouwenLaat de strijd tussen de mannen en de vrouwen maar losgaan! Welke sekse weet meer over de andere sekse? In deze spelshow worden mannen en vrouwen tegenover elkaar gezet en worden vragen en opdrachten voorgelegd. Wie wordt de winnaar? Welke sekse is het sterkst? Laat het nu eens voor altijd duidelijk zijn.
 

De spel show bestaat uit allerlei soorten onderdelen. Tijdens het uitje wordt snelheid, creativiteit, teamwork, kennis, expressiviteit en strategisch inzicht gevraagd van de teamleden. Dit uitje is zeer geschikt als bedrijfsuitje.
 

Het uitje wordt gehouden in een aparte ruimte in een sfeervol restaurant. De presentator ontvangt jullie. Nadat iedereen heeft plaats genomen, wordt er uitleg gegeven. Vervolgens worden teamcaptains en yells uitgekozen. Daarna start de strijd. Aan het einde wordt een prijs uitgereikt aan de winnaars.
 
 

Laat het voor altijd duidelijk zijn: mannen of vrouwen – wie zijn er sterker?!

 

Duur:
2 uur

 

Inclusief:
– QuizMiss
– Decoratie in de ruimte
– Hoedjes/petten/kleding, etc. voor de teamcaptains
– Prijs voor de winnaars

 

Aantal:
vanaf 10 personen
 

Lunch of diner:
Er kan een combinatie gemaakt worden met lunch of diner – speeltijd: 3,5 uur.

 

Marjolein de Winter: “Monica kan het publiek goed opzwepen, een echte sfeermaker. Haar spelshow was uniek, gevarieerd, en het heeft ons een memorabele avond opgeleverd waar we nog steeds om kunnen lachen.”
 
Vragen/ gratis optie boeken:
 
Contactpersoon: Monica Bunnik
Mobiel: 0610692911
Email: mail@QuizMiss.nl

Reacties zijn uitgeschakeld.